vineri, 30 ianuarie 2015

Perfect de imperfect

De ce exista cuvantul ''perfect'' daca nimeni nu este perfect?Ma gandesc ca cine a inventat acest cuvant,ori era perfect,ori voia sa atinga perfectiunea,care,oricat ai incerca,este imposibil de atins.Dar de ce majoritatea oamenilor vor sa fie perfecti daca, totusi,nu se poate?Daca esti perfect, nu mai ai nici o grija si nici nu mai faci greseli nu-i asa?E ca si cum orice ai face,este perfect.Cred ca de asta vor oamenii sa fie perfecti.Perfectiunea nu sta in aspectul tau exterior,ci si in modul de a gandi,a vorbi.Recunosc ca si eu vreau sa fiu perfect.De asta incerc tot timpul sa fiu pe placul tuturor,si sa fiu un exemplu pentru toti,dar se pare ca oricat as incerca este imposibil.Mereu vor exista persoane care sa nu fie de acord cu tine.Sunt sigur ca ati vazut macar o data o persoana care vi s-a parut perfecta.Adevarul este ca nimeni nu este perfect.Nimeni nu este perfect,dar prin defectele noastre,suntem,cred eu perfecti.

2 comentarii:

  1. Ești imperfect prin natura ta, ca atunci când tinzi la țeluri, să nu le atingi niciodată chiar pe măsura așteptărilor tale. Mereu se putea mai bine, mereu era mai okay altfel. Imaginează-ți că-ți fixezi idealuri realiste și ajungi mai jos mereu. Acum imaginează-ți că tinzi la perfecțiune mereu.

    Te-ai prins ? :) Perfecțiunea există ca o unitate de comparație pentru noi, pentru a putea da mereu ce-i mai bun din noi.

    RăspundețiȘtergere